Hvem kan bli medlem:
Vi tar imot medlemmer som har startet 3. klasse, men har ikke noe øvre aldersgrense. Vi anbefaler å starte med Allidrett i Svarstad Idrettslag for de som er for unge til å være medlem hos oss. Det er en god forberedelse! Vi tar opp nye medlemer ved skolestart i august og januar. Da holder vi prøvetimer med informasjon om karate og klubben, demostrasjon og man prøver litt selv. Se vår kalender for datoer:

Du trenger ikke å ha en prøvetime først, bare meld deg inn og ta en hel prøvemåned (se mer under «Medlemskontingent»).

Vi har ingen geografiske begrensinger på hvem som kan bli medlem. Svarstad er ligger sentralt i Lågendalen, så alle fra Kvelde til Efteløt, og fra nabodalene Vivestad, Hof og Siljan ligger innenfor en radius på 20 minutter med bil. Alle er velkommen som medlemmer i klubben.

PRISER:
Lik pris for alle medlemmer.

Medlemskontingent:
Er på 500,- per år pr medlem. Dette dekker forsikring, medlemskap i Norges kampsportforbund og stilartsorganisasjonene og vedlikehold av medlemsystemet.
Etter prøvetimen må man betale medlemskontingent for å trener mer, men da har man en måned før treningsavgiften forfaller, og har mulighet for en prøvemåned før man bestemmer seg. Dette er for å sikre at medlemmer har forsikring når de trener hos oss.

Treningsavgift:

Priser per semester (2 ganger i året)
1 medlem, kr 1200,-
2 medlemmer på samme adresse, kr 2000,-
3 eller fler medlemmer på samme adresse, kr 2400,-

Eksempler på kostnad for 1 år med trening:
1 medlem, 500+1200+1200 = 2900,- kr per år
2 medlemmer på samme adresse, 500+500+2000+2000= 5000,- kr per år
3 medlemmer på samme adresse, 500+500+500+2400+2400= 6800,- kr per år
4 medlemmer på samme adresse, 500+500+500+500+2400+2400= 7300,- kr per år

Utstyr:
Eneste man trenger for å trene karate, er en nybegynnerdrakt som koster ny ca. 400,- kr. Klubben hjelper til med innkjøp for å få kvantumsrabatt og klubb-profil på draktene. Det er frivillig å kjøpe klubb-karatedrakt, men man må en hvit karatedrakt for å trene hos oss. Klubbmerker til drakt kan kjøpes for 50,- kr. Se vår nettbutikk:

Gradering:
Kyu. gradering (prøve til neste beltefarge) gjøres i klubben og er frivillig, men man må være med på 75% treningen den siste semesteret for å få lov.

Pris med belte og diplom 300 kr.

Ved ikke bestått gradering 100 kr (tilbakebetalt 200 kr).

Se mer informasjon om Graderingsbestemmelser:

TRENINGSTIDER i Huldrehallen Mandag og Onsdag:

18:00 – 19:00Nybegynnere (barn, ungdom og voksene).
19:00 – 20:00Videregående
20:00 – 21:00Nybegynnere (ungdom og voksene)
Treningstider

Medlemsadministrasjon:
Klubben bruker Norges idrettsforbund til å administrere klubbens medlemmer gjennom tjenesten «Idrettens medlemssystem» (IMS).

Klikk her for å melde deg inn i Huldra Karateklubb:

For å redigere på medlemsopplysninger:

Hvis du har problemer med Norges idrettsforbunds medlemsttjeneste kontakt oss.