Huldra Karateklubb er medlem av Norges Kampsportforbund karate divisjonen, som er underlagt Norges Idrettsforbund. Vi er også tilknyttet 3 Shotokan stilartorganisasjoner:

En av våre samarbeidspartner er Tønsberg Karateklubb med Sensei Frank Bruun 5. dan, som er medlem av teknisk komite i NTKF. Tønsberg karateklubb holder et meget høyt nivå, og med Sensei Frank Bruuns 40 års erfaring, lærer Huldra karateklubbs instruktører fra en av de beste i landet. Sensei Frank Bruun har over mange år hatt tilknytning til Sensei Kawasoe (8. dan) som er NTKFs og JKA WF England sjefinstruktør.

JKA Norway med sin direkte tilknytting til JKA Word federation oppfølging av klubber og trenere sikrer kvaliteten på karaten vi utøver. Vår nærmeste søsterklubb Sandefjord Shotokan Karateklubb.

Norges Shotokanforbund (NSF) har klubber hovedsaklig på Østlandet. Forbundet omfatter 9 medlemsklubber, og har cirka 500 aktive medlemmer. Vår nærmeste søsterklubb Kongsberg Shotokan Karateklubb

Norges Tradisjonelle Karateforbund (NTKF) har klubber hovedsaklig på Østlandet. Forbundet omfatter 15 medlemsklubber, og har cirka 700 aktive medlemmer.

Litt om logoen vår som er tegnet av kunstneren, illustratør og karate utøver Fiore Tartaglia:

Vår logo har også en bred tilknyting med elementer tatt fra hver av disse:
Kommunevåpenet til Lardal kommune som fremdeles pryder Huldrehallen.
Inspirasjon: Hulder med synlig hale og flagrende hår. Huldra er også sterk og modig.
Den norske løve, her med logo for Statsforvaltaren (Fylkesmannen). Inspirasjon: Løven som er modig og uredd som Huldra. Stående i en i en stilling (uten våpen) vi kan gjenkjenne fra kataene Unsū og Nijūshiho.
Shotokan tigeren. Inspirasjon: En angripende tigeren med styrke, kraft og utholdenhet som Huldra. 松 «Matsu» betyr furu på norsk er første tegnet i 松濤館 «Shotokan» .
O’en i er fra JKA sin logo med soloppgangen fra det Japanske flagg.
Tønsberg karateklubb har sin karateutøver i hvitt karatedrakt.