Huldra Karateklubb er medlem av Norges Kampsportforbund karate divisjonen, som er underlagt Norges Idrettsforbund. Vi er også tilknyttet Norges Tradisjonelle Karate forbund (NTKF) som er vår Shotokan stilartorganisasjon i Norge.

Vår nærmeste samarbeidspartner er Tønsberg Karateklubb med Sensei Frank Bruun 5. dan, som er medlem av teknisk komite i NTKF. Tønsberg karateklubb holder et meget høyt nivå, og med Sensei Frank Bruuns 40 års erfaring, lærer Huldra karateklubbs instruktører fra en av de beste i landet.

NTKF og Sensei Frank Bruun har over mange år hatt tilknytning til Sensei Kawasoe (8. dan) som er NTKFs sjefsinstruktør. Sensei Masao Kawasoe er tilknyttet Japan Karate Association (JKA) med sin organisasjon Kawasoe Afro- EurAsia JKA WF

Norges Tradisjonelle Karateforbund (NTKF) er en sammenslutning av klubber som trener tradisjonell Shotokan karate, og har som formål å fremme denne stilarten i Norge. Forbundet omfatter 16 medlemsklubber, og har cirka 800 aktive medlemmer fordelt på 17 klubber.

Litt om logoen vår som er tegnet av kunstneren, illustratør og karate utøver Fiore Tartaglia:

Vår logo har også en bred tilknyting med elementer tatt fra hver av disse:
Kommunevåpenet til Lardal kommune som fremdeles pryder Huldrehallen.
Inspirasjon: Hulder med synlig hale og flagrende hår. Huldra er også sterk og modig.
Den norske løve, her med logo for Statsforvaltaren (Fylkesmannen). Inspirasjon: Løven som er modig og uredd som Huldra. Stående i en i en stilling (uten våpen) vi kan gjenkjenne fra kataene Unsū og Nijūshiho.
Shotokan tigeren. Inspirasjon: En angripende tigeren med styrke, kraft og utholdenhet som Huldra. 松 «Matsu» betyr furu på norsk er første tegnet i 松濤館 «Shotokan» .
O’en i Afroeurasia er soloppgang med solen fra det Japanske flagg.
Tønsberg karateklubb har sin karateutøver i hvitt drakt over en Japansk soloppgang.