Vi er en nyoppstartet klubb med dojo(treningshall) i Huldrehallen i Svarstad. Vi ønsker ha et tilbud for hele lågendalen og dalstrøka innafor. Svarstad er ligger sentralt i Lågendalen, så alle fra Kvelde til Efteløt, og fra nabodalene Siljan og Vivestad ligger innenfor en radius på 20 minutter med bil.

Vi trener tradisjonell shotokan karate og  legger stor vekt på grunnleggende teknisk trening, og så vel som respekt, disiplin og gode holdninger. Samtidig ha det gøy på trening. Vi starter i det enkle, og bygger på med mer avanserte teknikker etterhvert. Dette er trening som de aller fleste kan følge fordi alle utvikler seg teknisk i sitt eget tempo.

Det vil bli mulighet for å konkurrere innenfor vårt stilartsforbund Norges Tradisjonelle Karateforbund(NTKF) og Norges Kampsportforbund(NKF). Gjennom NKF er vi medlem av Norges Idrettsforbund(NIF).

Vår hovedinstruktør Vegar Bokeli Saga har 1. grad sort belte Shotokan karate.

Se mer om tilknytning

Se mer informasjon om medlemskap